Skip to main content

Geraak veilig thuis met Troom

Op het NEW VISTA22-event van Embuild Limburg op de Bouwcampus op 08 september kunnen jullie genieten van een keynote, een optreden en een leuke summerdrink.
Om ervoor te zorgen dat u veilig terug thuis geraakt, voorzien wij de optie dat TROOM u in uw eigen wagen naar huis rijdt.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Er staat een team van drivers klaar van 21:00 tot 00:00. De chauffeurs bevinden zich in de buurt van de uitgang. Als u ingeschreven bent, kan u uw driver eenvoudig terugvinden via de naam die u opgaf bij de inschrijving.
 • Een opgeleide chauffeur zal u in uw eigen wagen terug naar huis brengen. Een volgwagen die meerijdt zal de chauffeur nadien terugbrengen.
 • Probeer u aan uw tijdsslot te houden. Anders bestaat de kans dat u langer moet wachten voordat een chauffeur u kan bedienen.
 • De einddatum om in te schrijven is dinsdag 06/09 om 23:59.
 • U krijgt een bevestiging ten laatste 2 dagen na inschrijving.

Reserveren is mogelijk via het formulier onderaan op deze pagina

Tarieven:

1: Troom Original
U boekt een chauffeur via onze app (troom.be). Deze zal u oppikken bij uw thuis en na het event veilig terugbrengen. Het tarief is 22,5 €/h +km vergoeding (excl. 6% btw). Met code ‘VISTA’ krijgt u 1 credit gratis ter waarde van 22,5 euro (excl.6% BTW).
Voor meer informatie of vragen kan u terecht op 0478/425697

2: Terugrit met voorgaande reservatie tussen een straal van 0-30km (€ 52)
U rijdt zelf naar de bestemming Bouwcampus, Diepenbeek. U kan reserveren tot Dinsdag 06/09 om 23:59. Deze optie is enkel geldig voor bestemmingen binnen een straal van 0-30km rond de bestemming Bouwcampus, Diepenbeek. U betaalt 52 euro exl 6% btw om u en uw wagen veilig terug af te zetten.

3: Terugrit met voorgaande reservatie tussen een straal van 30-65km (€75)
U rijdt zelf naar de bestemming Boothuys, Robert Orlentstraat 1, 2240 Zandhoven. U kan reserveren tot dinsdag 06/09 om 23:59. Deze optie is enkel geldig voor bestemmingen binnen een straal van 30-65km rond de Bouwcampus, Diepenbeek U betaalt 75 euro exl 6% btw om u en uw wagen veilig terug af te zetten.

“Bij Embuild proberen wij ten allen tijde in te staan voor het gemak, en vooral de veiligheid van onze genodigden. Deze samenwerking is hiermee dan ook een no-brainer”

Chris SlaetsGedelegeerd bestuurder Embuild Limburg

“Het is fantastisch om te kunnen meewerken aan dit event. Ontzorging en veiligheid staan uiteraard op nummer 1 maar een avond ten volste kunnen genieten nemen we er ook zeker bij! ENJOY”

Mathia PalaiaCEO Troom

Wat is Troom?

Troom heeft een app ontwikkeld dat het mogelijk maakt om opgeleide student-chauffeurs in te schakelen die u rijden in het comfort van uw eigen wagen. 

 • Wat kost het?
  • 22,5 euro per uur (exclusief 6% btw)
  • 0,25 euro per kilometer dat de chauffeur rijdt om tot op je locatie te geraken met zijn/haar eigen wagen
  • Op factuur
 • Hoe vroeger u boekt hoe zekerder u bent van een chauffeur. Wij raden aan zeker 1 dag op voorhand de rit te boeken.

Bij vragen kan u Troom contacteren op:
0478/425697 of info@troom.be

Troom heeft ook formules voor corporate deals. Dit houdt in dat u als werkgever voor uw management of werknemer kan instaan met credits en chauffeur. Contacteer bij deze Troom op:  info@troom.be of 0478/425697

Reserveren is mogelijk via dit formulier