Skip to main content
Privéchauffeur
Luchthavenritten
Valet parking servicen
Shuttle service driver
Troom home
Fleet service

SERVICE 1

Privéchauffeur

Onze populairste dienst die gebruikt wordt voor ritten van eender welke aard. Onze chauffeur zal u van het opgegeven vertrekadres comfortabel vervoeren naar uw eindbestemming. Nadat de Troom chauffeur u heeft afgezet, blijft hij/zij beschikbaar en kan u vertrekken wanneer u wilt. Twijfel ook niet om uw chauffeur dingen te vragen zoals de wagen te gaan tanken of op te laden aan een laadstation. Naar de carwash gaan om terug te komen in een propere wagen is ook mogelijk. Nadat u en uw chauffeur terug aangekomen bent op het beginadres, zal hij/zij u vragen om de rit af te tekenen en zo te bevestigen

SERVICE 2

Luchthavenritten

Reist u veel? U kan een rit boeken zodat een Troom chauffeur u helpt met uw bagage en veilig naar de luchthaven brengt. Nadat onze chauffeur u heeft afgezet, brengt hij/zij uw wagen veilig thuis zodat u ook geen parking hoeft te betalen terwijl u geniet van uw zakenreis of welverdiende vakantie. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om opgehaald te worden aan de luchthaven. Zo hoeft u niet te sleuren met uw bagage en wordt u in uw eigen wagen relaxed terug naar huis gebracht.

SERVICE 3

Valet parking service

Heeft u een event gepland waarbij u uw gasten wilt bijstaan bij aankomst? Wij bieden een traditionele valet service aan. Onze service voorziet een team om gasten op te wachten, hun wagen te parkeren en vervolgens hen naar binnen te begeleiden. Bij vertrek rijden we de wagens opnieuw voor zodat uw gasten in alle comfort kunnen vertrekken

SERVICE 4

Shuttle service driver

Wij zorgen voor chauffeurs om personen te vervoeren tussen locaties naar keuze. U heeft geen eigen wagens ter beschikking? Geen probleem. Door onze nauwe samenwerking met verhuurmaatschappijen en dealerships hebben we toegang tot scherpe prijzen voor elk type wagen. 

SERVICE 5

Troom bring home service

Een uitstekende service om uw evenement te doen slagen. Genodigden komen aan met eigen wagen maar kunnen zonder zorgen genieten van de feestelijkheden. Onze chauffeurs staan ter plaatse immers klaar om ze veilig thuis te brengen met hun eigen wagen. Troom zorgt er zelf voor dat de chauffeur weer terugkeert naar het evenement, waarna hij de rest van uw genodigden opnieuw zal kunnen bijstaan. Makkelijker kan niet.

SERVICE 6

Fleet service

U kan onze drivers gebruiken om op een veilige manier meerdere auto’s te verplaatsen van en naar bepaalde locaties. Dit kan interessant zijn voor bedrijven zoals autogarages.

Boek nu uw privé chauffeur!

En zeg vaarwel tegen stress op de weg!

Connect
Troom appTroom app

©2020 Troom | Algemene voorwaarden

en_USEnglish