Skip to main content

SERVICE 1

Privéchauffeur

Onze populairste dienst die gebruikt wordt voor ritten van eender welke aard. Een chauffeur van Troom zal zich naar de gewenste locatie verplaatsen waarna hij zich tot uw beschikking stelt. Na de rit komen jullie terug aan op dezelfde locatie.

SERVICE 2

Valet parking service

Heeft u een event gepland waarbij u uw gasten wilt bijstaan bij aankomst? Wij bieden een traditionele valet service aan. Onze service voorziet een team om gasten op te wachten, hun wagen te parkeren en vervolgens hen naar binnen begeleidt. Bij vertrek rijden we de wagen opnieuw voor.

SERVICE 3

Shuttle service driver

Wij zorgen voor chauffeurs om personen te vervoeren tussen locaties naar keuze. U heeft geen eigen wagens ter beschikking? Geen probleem. Door onze nauwe samenwerking met verhuurmaatschappijen en dealerships hebben we toegang tot scherpe prijzen voor elk type wagen. 

SERVICE 4

Troom home

Een uitstekende service om uw evenement te doen slagen. Genodigden komen aan met eigen wagen maar kunnen zonder zorgen genieten van de feestelijkheden. Onze chauffeurs staan ter plaatse immers klaar om ze veilig thuis te brengen met hun eigen wagen. Troom zorgt er zelf voor dat de chauffeur weer terugkeert naar het evenement, waarna hij de rest van uw genodigden opnieuw zal kunnen bijstaan. Makkelijker kan niet.

SERVICE 5

Fleet service

Our experienced drivers can move safely between locations.

Boek nu uw privé chauffeur!

En zeg vaarwel tegen stress op de weg!

Connect
Troom appTroom app

©2020 Troom | Algemene voorwaarden

en_USEnglish