Over Troom

Troom heeft zich uitgewerkt tot baanbreker binnen de markt voor privévervoer. Onze opdracht is heel simpel: een kwaliteitsvolle service aanbieden met een hart voor esthetiek. Wij vervullen deze opdracht met ons team dat bestaat uit tientallen chauffeurs, waarmee wij in de toekomst ook willen uitbreiden naar de buurlanden. Troom neemt het op zich om u in stijl en op maat bij te staan in al uw zakenreizen, feestelijkheden meetings en evenementen.

Contacteer ons

Waarom Troom

Staat u er ooit bij stil hoe waardevol uw uren zijn? Of hoeveel uur u werkelijk verliest in het verkeer? De gemiddelde Belg spendeert bijna een uur per dag aan zijn vervoersbehoeften. Voor hoger opgeleiden en hogere functies ligt dit verlies zelfs nog hoger. In een carrière van 30 jaar woon-werk verkeer komt dit dus neer op 7.200 uren. Troom helpt u om deze kostbare tijd terug te winnen. Neemt u onderweg graag nog wat zaken door, of rust u liever nog wat uit? Onze diensten maken het mogelijk.

Wanneer u niet aan het werk bent staat Troom ook paraat. U wil een avondje uit of moet aanwezig zijn op een receptie? Troom wacht u op brengt u weer veilig naar huis in het comfort van uw eigen wagen.

Maar ook daar stopt het niet. Wij komen tegemoet aan al uw persoonlijke verzoeken. Heeft uw wagen een afspraak voor een onderhoud op een werkdag? Of kan u wat hulp gebruiken bij uw inkopen? Wij nemen het voor u over.

Ten slotte maken we het ook ons doel om bij te staan bij allerlei evenementen. Troom neemt graag uw shuttlediensten op zich. Aan u de keuze in welk voertuig we dat doen.

Onze diensten

Bent u overtuigd van onze service?

Boek nu jouw privé chauffeur