Skip to main content

Geraak veilig thuis met Troom

Beste vrienden van de bouw! Mits deze degustatieve avond in de bouwcampus willen wij in samenwerking met Confederatie Bouw Limburg ervoor zorgen dat jullie de optie hebben om veilig terug thuis te geraken!

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Er staat een team van drivers paraat vanaf 21:00 tot 00:00. Chauffeurs zullen zich buiten bevinden. Mits inschrijving kan u simpelweg uw naam vernoemen.
  • Wij brengen u in het comfort van uw eigen wagen naar huis met een volg wagen om onze chauffeur terug op te halen.

Reserveren is mogelijk via het formulier onderaan op deze pagina

Tarieven:

1: Troom Original
U boekt een chauffeur via onze app (troom.be). Deze zal u oppikken bij uw thuis en na het event veilig terugbrengen. Het tarief is 22,5 €/h +km vergoeding (excl. 6% btw). Met code ‘WIJNDEGUSTATIE’ krijgt u 1 credit gratis ter waarde van 22,5 euro (excl.6% BTW).
Voor meer informatie of vragen kan u terecht op 0478/425697

2: Terugrit met voorgaande reservatie tussen een straal van 0-30km (€ 40)
U rijdt zelf naar de bouw-campus, u kan reserveren tot 20 maart 23:59. Deze optie is enkel geldig voor bestemmingen binnen een straal van 0-30km rond de bouw-campus. U betaalt 40 euro (excl.6% btw) om u en uw wagen veilig terug af te zetten.

3: Terugrit met voorgaande reservatie tussen een straal van 30-65km (€75)
U rijdt zelf naar de bouw-campus, u kan reserveren tot 20 maart 23:59. Deze optie is enkel geldig voor bestemmingen binnen een straal tussen 30-65km rond de bouw-campus (heel Limburg). U betaalt 75 euro (excl.6% btw) om u en uw wagen veilig terug af te zetten.

4: Terugrit zonder voorgaande reservatie tussen een straal van 0-30 (€60) 30-65km (€100)
U rijdt zelf naar de bouw-campus. Deze optie is enkel geldig voor bestemmingen binnen een straal tussen 0-65km rond de bouw-campus (heel Limburg). U betaalt 60- of 100 euro (excl.6% btw) om u en uw wagen veilig terug af te zetten.
Reserveren is mogelijk via het formulier onderaan op deze pagina

“Bij Confederatie Bouw proberen wij ten allen tijde in te staan voor het gemak, en vooral de veiligheid van onze genodigden. Deze samenwerking is hiermee dan ook een no-brainer”

Chris SlaetsCEO Confederatie Bouw

“Het is fantastisch om te kunnen meewerken aan dit event. Ontzorging en veiligheid staan uiteraard op nummer 1 maar een avond ten volste kunnen genieten nemen we er ook zeker bij! ENJOY”

Mathia PalaiaCEO Troom

Wat is Troom?

Troom heeft een app ontwikkeld dat het mogelijk maakt om opgeleide student-chauffeurs in te schakelen die u rijden in het comfort van uw eigen wagen. 

  • Wat kost het?
    • 22,5 euro per uur (exclusief 6% btw)
    • 0,25 euro per kilometer dat de chauffeur rijdt om tot op je locatie te geraken met zijn/haar eigen wagen
    • Op factuur
  • Hoe vroeger u boekt hoe zekerder u bent van een chauffeur. Wij raden aan zeker 1 dag op voorhand de rit te boeken.

Bij vragen kan u Troom contacteren op:
0478/425697 of info@troom.be

Troom heeft ook formules voor corporate deals. Dit houdt in dat u als werkgever voor uw management of werknemer kan instaan met credits en chauffeur. Contacteer bij deze Troom op:  info@troom.be of 0478/425697

Reserveren is mogelijk via dit formulier