Skip to main content

Geraak veilig thuis met Troom

Mits de feestelijke aangelegenheid van de zomer BBQ op de RYCB op 29/06 kan het niet anders dat er wordt genoten van een goed glas wijn, een lekker glas champagne of een fris biertje.
Hiermee hebben wij ervoor gezorgd dat er een optie is om veilig terug thuis te geraken in je eigen wagen met Troom.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Er staat een team van drivers paraat vanaf 23:30 tot 01:30. De chauffeurs zullen zich buiten bevinden. Mits inschrijving kan u simpelweg uw naam vernoemen.
 • Een opgeleide chauffeur zal u in uw eigen wagen terug naar huis brengen terwijl er een volgwagen meerijdt die hem/haar terug zal brengen.
 • Als u een time-slot invult, probeer u hieraan te houden, zo niet is er een kans dat u langer moet wachten voordat een chauffeur u kan bedienen.
 • Eind-datum inschrijving 27/06 om 23:59.
 • U krijgt een bevestiging van inschrijving. (Time slots zijn beperkt)

Reserveren is mogelijk via het formulier onderaan op deze pagina

Tarieven:

1: Troom Original
U boekt een chauffeur via onze app (troom.be). Deze zal u oppikken bij uw thuis en na het event veilig terugbrengen. Het tarief is 22,5 €/h +km vergoeding (excl. 6% btw). Met code ‘BBQRYCB’ krijgt u 1 credit gratis ter waarde van 22,5 euro (excl.6% BTW).
Voor meer informatie of vragen kan u terecht op 0478/425697

2: Terugrit met voorgaande reservatie tussen een straal van 0-30km (€ 50)
U rijdt zelf naar de RYCB, U kan reserveren tot 27 juni 23:59. Deze optie is enkel geldig voor bestemmingen binnen een straal van 0-30km rond de slagmolen. U betaalt 50 euro excl 6% btw om u en uw eigen wagen veilig terug af te zetten.

3: Terugrit met voorgaande reservatie tussen een straal van 30-65km (€75)
U rijdt zelf naar de RYCB, U kan reserveren tot 27 juni 23:59. Deze optie is enkel geldig voor bestemmingen binnen een straal van 30-65km rond de RYCB. U betaalt 75 euro excl 6% btw om u en uw eigen wagen veilig terug af te zetten.

“Troom is enorm gebruiksvriendelijk gebleken. Na een uitstekende service zag ik dadelijk de waarde ervan in en hoe het nuttig kan zijn voor zovelen onder ons. Wil je bijvoorbeeld werken in de wagen als het druk is? Zet een driver in. Of Wilt u een avond uit of gaat u netwerken? Boek simpelweg een driver. Wij gaan in de toekomst Troom ook inschakelen en promoten voor onze events. Bij deze is een Frisse BEL pils of glas wijn zeker verantwoord!!!”

Kurt WoestijnMa ître d’hotel The Jibe

“Het is fantastisch om te kunnen meewerken aan dit event. Ontzorging en veiligheid staan uiteraard op nummer 1 maar een avond ten volste kunnen genieten nemen we er ook zeker bij! ENJOY”

Mathia PalaiaCEO Troom

Wat is Troom?

Troom heeft een app ontwikkeld dat het mogelijk maakt om opgeleide student-chauffeurs in te schakelen die u rijden in het comfort van uw eigen wagen. 

 • Wat kost het?
  • 22,5 euro per uur (exclusief 6% btw)
  • 0,25 euro per kilometer dat de chauffeur rijdt om tot op je locatie te geraken met zijn/haar eigen wagen
  • Op factuur
 • Hoe vroeger u boekt hoe zekerder u bent van een chauffeur. Wij raden aan zeker 1 dag op voorhand de rit te boeken.

Bij vragen kan u Troom contacteren op:
0478/425697 of info@troom.be

Troom heeft ook formules voor corporate deals. Dit houdt in dat u als werkgever voor uw management of werknemer kan instaan met credits en chauffeur. Contacteer bij deze Troom op:  info@troom.be of 0478/425697

Reserveren is mogelijk via dit formulier