Skip to main content

Geraak veilig terug thuis met Troom

Mits de feestelijke aangelegenheid van de Award kan het niet anders dat er wordt genoten van een goed glas wijn, een lekker glas champagne of een frisse Jupiler. 

Via ons exclusieve partnership met Troom kan u veilig terug thuis geraken. Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Er staat een team van drivers paraat van x uur na het galabal tot X uur na het galabal. U kan zich aanmelden aan de balie van x
  • Een opgeleide chauffeur zal u in uw eigen wagen terug naar huis brengen terwijl er een volgwagen meerijdt die hem/haar terug zal brengen

Reserveren is mogelijk via het formulier onderaan op deze pagina

Tarieven:

1: Troom Original
U boekt een chauffeur via onze app (troom.be). Deze zal u oppikken bij uw thuis en na de award veilig terugbrengen. Het tarief is 22,5 €/h +km vergoeding (excl 6%btw). Met de code VLERICKAWARD krijg u 1 credit gratis ter waarde van 22,5 euro. 

2: Terugrit met voorgaande reservatie (€65)
U rijdt zelf naar de VlerickAwards, en reserveert minstens 24h voor het begin-uur (officieel) van de Awards. Deze optie is enkel geldig voor bestemmingen binnen een straal van 60km rond het handelsplein (Gent). U betaalt 65 euro om u en uw wagen veilig terug af te zetten. 

3: Terugrit zonder voorgaande reservatie (€120)
U rijdt zelf naar de Vlerick Award en meld u achteraf aan aan de inkombalie. Deze optie is enkel geldig voor bestemmingen binnen een straal van 60km rond het handelsplein (Gent). U betaalt 120 euro om u en uw wagen veilig terug af te zetten.

“Bij Vlerick proberen wij ten allen tijde in te staan voor het gemak, en vooral de veiligheid van onze genodigden. Deze samenwerking is hiermee dan ook een no-brainer”

VlerickCommuniator

“Het is fantastisch om te kunnen meewerken aan dit event. Ontzorging en veiligheid staan uiteraard op nummer 1 maar een avond ten volste kunnen genieten nemen we er ook zeker bij! ENJOY”

Mathia PalaiaCEO Troom

Reserveren is mogelijk via dit formulier