Skip to main content

Start-up Troom zet in op opening 1 mei

De restaurants gaan binnenkort weer open, de zomer staat voor de deur en iedereen heeft lang genoeg binnen gezeten. Zoals de horeca en andere aangetaste sectoren door Corona, bereidt Troom zich voor op de instroom van nieuwe klanten die comfortabel rondgereden willen worden of tijd willen besparen door zich te laten rijden.

Na het succes van de vorige Recruitment Day, organiseerde Troom op 27 maart opnieuw een exclusieve Driver Day in Hasselt. Dit evenement was bedoeld voor nieuwe student privéchauffeurs aan te werven. Tijdens deze dag konden ingeschreven kandidaten zich komen testen om privéchauffeur te worden bij Troom.

Bij aankomst werden alle kandidaten ontvangen door het hele Troom-team. Hierna werden ze één voor één opgeroepen om een testrit te doen met één van onze ervaren chauffeurs. Tijdens deze test wordt er gelet op enkele cruciale skills van de drivers zoals: hoe de chauffeurs bochten nemen, of ze aangenaam en rustig rijden, hoe ze parkeren en of ze een bepaald vertrouwen uitstralen. Een job als privéchauffeur bij Troom is 95% van de tijd rijden met fantastische luxewagens en daarom werd er ook op onze testdag een Porsche Taycan Turbo voorzien.

Nadien werden de geslaagde chauffeurs door onze CEO en oprichter, Mathia Palaia, verwacht om zijn presentatie (met uitleg) over het hele Troom concept te volgen. Tijdens deze presentatie gaf Mathia meer informatie omtrent het ontstaan, het waarom en de waarden van Troom. In de privéchauffeur sector zijn zaken zoals, optijd zijn, verzorgd gekleed , discretie- en beleefd zijn enorm belangrijk.

“Punctualiteit, Veiligheid, en discretie' staan bovenaan op de lijst”

Mathia PalaiaCEO

Privéchauffeur is een uitdagend beroep. En daarom vinden wij het bij Troom belangrijk om onze chauffeurs de nodige opleiding en steun te geven. Het hele Troom-team staat voor zowel onze klanten als onze chauffeurs altijd paraat om te helpen.

Voor meer informatie, bezoek onze website www.troom.be of download de app op de app- of google play store.

Leave a Reply