Skip to main content

Laat je veilig rondrijden door jouw Troom-chauffeur in je eigen wagen.

Boek je rit!

A&M Group en Troom slaan de handen in elkaar om het werken, dineren, feesten en veilig thuis geraken makkelijker te maken.

Dankzij ons exclusieve partnerschap met Troom krijg je als personeelslid van A&M Group nu elke maand van 2024  één gratis credit (1 credit = 1 uur) om je steeds veilig te laten vervoeren. Profiteer nu van je gratis credit en geniet van  zorgeloze ritten met uw eigen Troom privéchauffeur.

Voor de maand mei, vul je simpelweg de code ‘ A&M06 ‘ in bij het boeken van je rit en je gratis credit wordt automatisch op je account geplaatst. Code geldig t.e.m. 30/06/2024.

(deze kan u invullen zowel bij het downloaden van de app of bij de profielsectie onderaan)

Elke maand van 2024 zal er een nieuwe promocode ter beschikking gesteld worden voor het personeel van A&M Group.

Wat is Troom?

Troom heeft een app ontwikkeld dat het mogelijk maakt om opgeleide student-chauffeurs in te schakelen die u rijden in het comfort van uw eigen wagen.  

  • Wat kost het?
    • 25,50 euro per uur (exclusief 21% btw)
    • 0,30 euro per kilometer dat de chauffeur rijdt om tot op je locatie te geraken met zijn/haar eigen wagen
    • Op factuur
  • Hoe vroeger u boekt hoe zekerder u bent van een chauffeur. Wij raden aan zeker 1 dag op voorhand de rit te boeken. 

Share your driver

Deel je Troom chauffeur met verschillende mensen en verdeel op die manier de kosten door het aantal passagiers. Op die manier zijn jullie op een efficiënte manier “samen uit… en samen thuis”.

Hoe werkt dit?

1

Download de Troom app

2

Maak een account aan

Maak een account aan (particulieren kunnen ook boeken via de app → duid onderneming aan, vul alle velden in met een “-” → zo kan je ook gemakkelijk op de app komen.)
3

Vul simpelweg de code A&M05 in bij het boeken van je rit en je gratis credit wordt automatisch op je account geplaatst. *De code kan u invullen op het hoofdscherm van de app, zowel na het aanmaken van uw account, als achteraf bij de profielsectie in het menu, onderaan op het hoofdscherm in de app.

4

Plan uw rit.

5

Kies uw pick up point.

6

Voeg de bestemming(en) toe van uw rit.

7

Kies uw chauffeur.

8

Uw chauffeur komt met zijn/haar eigen vervoer naar de aangegeven start locatie

9

De chauffeur rijdt met uw eigen wagen naar de bestemming.

10

In de tussentijd, wacht de chauffeur ter plaatse tot u terug naar huis gebracht wilt worden. *U betaalt de chauffeur van het begin tot het einde van de rit en u blijft tijdens de wachttijd verder betalen.

11

Wanneer u wilt vertrekken, brengt de chauffeur u veilig terug naar huis.

Bij vragen kan u Troom contacteren op 0478/425697 of info@troom.be

“Het is altijd ons doel geweest bij Troom om zowel het nuttige- als het gemaks aspect te kunnen koppelen aan het productieve. Met deze partnership hopen wij vele onder jullie kennis te laten maken met ons concept. Het is simpel om je chauffeur te boeken, handig om tijd te mee te winnen in de wagen en veilig indien ingezet bij een glaasje te veel.”

Mathia PalaiaCEO Troom

“Dankzij de samenwerking met TROOM kan ik mijn volledige aandacht richten op het leveren van de beste service aan onze klanten en partners. Of het nu gaat om klantenafspraken of netwerkevenementen, TROOM biedt me niet alleen comfortabel vervoer in mijn eigen wagen, maar stelt me, dankzij hun professionele privé-chauffeurs, ook in staat om me ongehinderd te concentreren op het werk. In een wereld van constante beweging en zakelijke verplichtingen, is TROOM een betrouwbare partner die me de vrijheid geeft om te excelleren en het optimale uit een werkdag te halen.”

Olya Fedorova

Troom heeft ook formules voor corporate deals. Deze houden in dat u als werkgever kan instaan voor uw management of uw werknemers met betrekking tot het boeken van chauffeurs. Contacteer bij deze Troom op: info@troom.be of 0478/425697