Skip to main content

Veilig en productief met Troom

Bij Embuild Limburg willen wij instaan voor het welzijn, de veiligheid en productiviteit van onze leden! Hiervoor slaan wij de handen in elkaar met Troom.

Via ons exclusieve partnership met Troom ontvangen jullie 1 credit gratis ter waarde van 24 euro met de code: AMUSE

(deze kan u invullen zowel bij het downloaden van de app of bij de profielsectie onderaan)

Wat is Troom?

Troom heeft een app ontwikkeld dat het mogelijk maakt om opgeleide student-chauffeurs in te schakelen die u rijden in het comfort van uw eigen wagen.  

  • Wat kost het?
    • 24 euro per uur (exclusief 6% btw)
    • 0,30 euro per kilometer dat de chauffeur rijdt om tot op je locatie te geraken met zijn/haar eigen wagen
    • Op factuur
  • Hoe vroeger u boekt hoe zekerder u bent van een chauffeur. Wij raden aan zeker 1 dag op voorhand de rit te boeken. 

Hoe werkt dit?

1

Download de Troom app

2

Maak een account aan

(particulieren kunnen ook boeken via de app → duid onderneming aan, vul alle velden in met een “-” → zo kan je ook gemakkelijk op de app komen.)
3

Plan je rit

4

Kies uw pick up point

5

Voeg de verschillende bestemmingen toe van alle passagiers die opgehaald moeten worden

6

Kies uw chauffeur

7

Je chauffeur haalt jou en je vrienden op en brengt jullie ‘s nachts veilig terug naar huis

Bij vragen kan u Troom contacteren op 0478/425697 of info@troom.be

“De eerste maal toen ik Troom gebruikte was het even wennen omtrent de precieze werking, aangezien het voor mij een nieuw concept was. Achteraf gezien is het enorm gebruiksvriendelijk gebleken. Na een uitstekende service zag ik dadelijk de waarde ervan in en hoe het nuttig kan zijn voor zovelen onder ons. Wil je bijvoorbeeld werken in de wagen als het druk is? Zet een driver in. Of Wilt u een avond uit of gaat u netwerken? Boek simpelweg een driver. Wij gaan in de toekomst Troom ook inschakelen en promoten voor onze events. Bij deze is een Frisse Jupiler of glas wijn zeker verantwoord!!!”

Chris SlaetsGedelegeerd bestuurder - Directeur

“Het is altijd ons doel geweest bij Troom om zowel het nuttige- als het gemaks aspect te kunnen koppelen aan het productieve. Met deze partnership hopen wij vele onder jullie kennis te laten maken met ons concept. Het is simpel om je chauffeur te boeken, handig om tijd te mee te winnen in de wagen en veilig indien ingezet bij een glaasje te veel.”

Mathia PalaiaCEO Troom

Troom heeft ook formules voor corporate deals. Deze houden in dat u als werkgever kan instaan voor uw management of uw werknemers met betrekking tot het boeken van chauffeurs. Contacteer bij deze Troom op: info@troom.be of 0478/425697