Skip to main content

Veilig en zorgeloos naar Extrema

Boek je rit!

Extrema en privéchauffeur dienst Troom slaan de handen in elkaar om het feesten en veilig thuis geraken makkelijker te maken.

Dankzij ons exclusieve partnerschap met Troom krijg je als bezoeker van Extrema nu één gratis credit (1 credit = 1 uur) om je naar dit onvergetelijke festival te vervoeren. Profiteer nu van je gratis credit en geniet van een zorgeloze reis naar -en van Extrema.

Vul simpelweg de code ‘Extrema‘ in bij het boeken van je rit en je gratis credit wordt automatisch op je account geplaatst.

(deze kan u invullen zowel bij het downloaden van de app of bij de profielsectie onderaan)

Wat is Troom?

Troom heeft een app ontwikkeld dat het mogelijk maakt om opgeleide student-chauffeurs in te schakelen die u rijden in het comfort van uw eigen wagen.  

  • Wat kost het?
    • 24 euro per uur (exclusief 6% btw)
    • 0,30 euro per kilometer dat de chauffeur rijdt om tot op je locatie te geraken met zijn/haar eigen wagen
    • Op factuur
  • Hoe vroeger u boekt hoe zekerder u bent van een chauffeur. Wij raden aan zeker 1 dag op voorhand de rit te boeken. 

Zie hier onze twee unieke festival formules!

Formule 1:

6H-formule

Boek simpelweg 2 ritten van 3 uur i.p.v. een chauffeur voor de hele dag te boeken. Éen rit om je ‘s middags te brengen naar het festival en één rit om je ‘s nachts terug op te halen op het festival.

Rit 1

Een Troom chauffeur brengt je ‘s middags met je eigen wagen naar het festival en brengt de wagen terug naar je thuis

Heen → 3 uur

Rit 2

‘s Nachts haalt dezelfde chauffeur je wagen op bij je thuis en komt je ophalen aan het festival. Hierna brengt de chauffeur je terug naar huis

Terug ← 3 uur

*Deze formule is enkel geldig voor festivals.

Formule 2:

Share your driver

Deel je Troom chauffeur met verschillende mensen en verdeel op die manier de kosten door het aantal passagiers. Op die manier zijn jullie op een efficiënte manier “samen uit… en samen thuis”.

Hoe werkt dit?

1

Download de Troom app

2

Maak een account aan

(particulieren kunnen ook boeken via de app → duid onderneming aan, vul alle velden in met een “-” → zo kan je ook gemakkelijk op de app komen.)
3

Plan je rit

4

Kies uw pick up point

5

Voeg de verschillende bestemmingen toe van alle passagiers die opgehaald moeten worden

6

Kies uw chauffeur

7

Je chauffeur haalt jou en je vrienden op en brengt jullie ‘s nachts veilig terug naar huis

Bij vragen kan u Troom contacteren op 0478/425697 of info@troom.be

“Op Extrema is zowel de eventervaring als de veiligheid van onze bezoekers van het grootste belang. Om deze reden zijn we een partnerschap aangegaan met Troom, een dienst die van onschatbare waarde is voor alle bezoekers. De chauffeurs van Troom bieden telkens een uitstekende service, wat ons in staat stelt om ervoor te zorgen dat onze bezoekers en artiesten veilig en comfortabel naar het festival worden vervoerd en weer veilig thuis arriveren.”

Ugur AkkusCEO

“Het is altijd ons doel geweest bij Troom om zowel het nuttige- als het gemaks aspect te kunnen koppelen aan het productieve. Met deze partnership hopen wij vele onder jullie kennis te laten maken met ons concept. Het is simpel om je chauffeur te boeken, Handig om een zorgeloze avond te beleven en veilig indien ingezet bij een glaasje te veel.”

Mathia PalaiaCEO Troom

Troom heeft ook formules voor corporate deals. Deze houden in dat u als werkgever kan instaan voor uw management of uw werknemers met betrekking tot het boeken van chauffeurs. Contacteer bij deze Troom op: info@troom.be of 0478/425697