Skip to main content

Hoe een TROOM privé-chauffeur in België je geld bespaart

België kent een paar geweldige locaties voor een avondje uit. Met bars, clubs en restaurants van topklasse heb je de keuze uit zowat elk type nachtleven dat je verkiest. Om in grotere steden in België te geraken heb je natuurlijk vervoer nodig. Wanneer je naar een specifieke locatie wilt vervoerd worden en een afstand moet afleggen, is het handig om een privé-chauffeur in te huren. Voor een stressvrije avond is het vaak geen goed idee om zelf te rijden tijdens een avondje uit. Het is vooral gevaarlijk nadat je gedronken hebt. Dus waarom zou je geen privéchauffeur huren om dit probleem op te lossen? Hieronder vind je de redenen waarom het de moeite loont om een privé-chauffeur van Troom in te huren.

#1 Privéchauffeurs zullen u geld besparen op het rijden in het algemeen

Rijden in Vlaanderen, vooral wanneer je geniet van een avondje uit, is een kostbare activiteit. U betaalt benzine en parking. Parking is niet overal beschikbaar en parkeerboetes in Vlaanderen zijn ongelooflijk duur. Door een eigen chauffeur in Vlaanderen te hebben, hoeft u zich geen zorgen te maken hierover.

#2 Rijden onder invloed is ongelooflijk duur

Iedereen drinkt wel eens graag een glaasje wijn tijdens een avondje uit; maar blaas je positief bij een politiecontrole, krijg je onmiddellijk een rijverbod. Na enkele glaasjes wijn kan je zelfs je rijbewijs kwijt geraken voor een bepaalde tijd. Dit zorgt natuurlijk voor enorm veel ongemak en het kost je ook geld. Al deze problemen kunnen makkelijk vermeden worden door het inhuren van een privé-chauffeur. Het gebruik maken van een privé-chauffeur zal je op deze manier geld besparen dat anders een fikse boete zou inhouden.

#3 Persoonlijke chauffeurs zullen je niet oplichten

Sommige taxichauffeurs zullen de lange weg naar huis nemen en de tarieven opdrijven in ruil voor de rit. Door prepaid credits aan te schaffen bij Troom weet u exact hoeveel uur u gebruik kan maken van uw persoonlijke chauffeur en door de transparantie die wij klanten willen geven weet je ook precies hoeveel je zal betalen voor je rit. Ook zal het tarief niet worden aangepast tijdens piekuren zoals bij taxichauffeurs.

#4 Privéchauffeurs zorgen voor extra werktijd in de auto

Zoals eerder besproken kan een privé-chauffeur je geld besparen, maar kan het je ook geld opleveren? Als je in de wagen kan werken, kan je genieten van een veel productievere werkdag. Je hoeft niet te stressen in de files, je hoeft zelf geen parking te zoeken, etc. Dit zorgt ervoor dat je geen onnodige energie verliest aan minder belangrijke dingen. “Time is money” en een privé-chauffeur maakt je tijd productiever. Advocaten hebben meer tijd om zich voor te bereiden op hun rechtszaken, consultants hebben meer tijd om hun adviezen te optimaliseren… Kortweg: Eender wie kan een productieve taak uitvoeren tijdens het rijden.

De conclusie?

Een chauffeur bespaart je niet alleen tijd, hij/zij kan er ook voor zorgen dat je meer geld verdient op een dag.

Boek nu jouw privéchauffeur

Volg ons zeker op alle sociale mediakanalen om op de hoogte te blijven van Troom en meer coole updates zoals deze te krijgen!

#JustTroom #Troom #WeGetYouThere #personaldriver #privatetransportation #letusgetyouthere #drivesafe #relax

Leave a Reply