Skip to main content

Laat zien dat u uw werknemers en partners waardeert met Troom

De concurrentie in het bedrijfsleven is moordend. Dit geldt zowel voor het behoud van het talent dat u momenteel in dienst hebt, als voor het tevreden houden van potentiële investeerders of andere hoogwaardige zakenpartners. Gelukkig is er een eenvoudige manier waarmee uw bedrijf geld kan besparen en toch een voorsprong kan nemen op anderen.

Behandel uw zakenpartners met klasse

Een manier om dit te doen is door een privé-chauffeur in te huren. Brussel is de perfecte stad om dit te doen. Voor hoogwaardige zakenpartners of potentiële investeerders die u het hof probeert te maken, kan het verkeer en de verkeersopstoppingen waar Brussel voornamelijk bekend om staat, iedereen op scherp zetten. Als u daarentegen een privé-chauffeur van Troom gebruikt, kunnen ze achteroverleunen en van de rit genieten.

Als uw gasten niet uit de buurt komen en ze de mogelijkheid hebben om te ontspannen terwijl ze door de straten van Brussel worden gereden, biedt dit hun een unieke kans om zaken met plezier te combineren. Het wegnemen van de verantwoordelijkheid van het rijden en het worstelen tegen het verkeer geeft deze belangrijke zakenpartners ook de mogelijkheid om de literatuur van uw bedrijf door te nemen of om ideeën en gedachten die verloren zouden kunnen gaan te herbekijken/versterken.

Laat uw werknemers zien dat u hen waardeert

Ongeacht de huidige arbeidsmarkt, waardevolle werknemers zijn degenen die je wilt houden. Studies tonen aan dat het voor een bedrijf een aanzienlijke hoeveelheid geld kost om te adverteren, sollicitatiegesprekken te voeren en een vervanger op te leiden wanneer een werknemer overstapt naar een ander bedrijf. Als u als werkgever uw gewaardeerde werknemers naar noodzakelijke trainingen wil sturen of op bezoek laat gaan bij andere bedrijfsfilialen is het belangrijk om de stress en irritatie van het rijden weg te nemen. Hoe kan u dergelijke onderbrekingen in hun reguliere werkschema’s draaglijker maken? Wij hebben oplossing!

Een privéchauffeursdienst zoals Troom biedt een veilige, zekere en stressvrije manier om werknemers naar hun andere werkplekken te vervoeren. Bovendien kan het gebruik van dergelijke diensten de productiviteit van uw werknemers verhogen. In plaats van achter het stuur op de snelweg te zitten, kunnen uw werknemers zich ontspannen zodat ze fris zijn voor een cruciale vergadering of kunnen ze de laatste paar elementen van een kritieke presentatie afronden. Het inhuren van een privéchauffeursdienst zal uiteindelijk geld besparen omdat u de werknemers de mogelijkheid kunt geven om te carpoolen, plus u zult veel geld besparen op het huren van auto’s voor een dag of twee, voor werkactiviteiten op een externe locatie.

Volg ons zeker op alle sociale mediakanalen om op de hoogte te blijven van Troom en meer coole updates zoals deze te krijgen!

#JustTroom #Troom #WeGetYouThere #personaldriver #privatetransportation #letusgetyouthere #drivesafe #relax

Boek nu jouw privéchauffeur

Leave a Reply