Skip to main content

Veilig en zorgeloos naar I love the 90’s

Boek je rit!

Bij House of Entertainment en Night Nation hechten we veel belang aan het genot, het welzijn en de veiligheid van onze bezoekers. Om deze reden hebben we de handen in elkaar geslagen met privéchauffeur dienst Troom. Een initiatief gelanceerd dat het feesten en veilig thuis geraken gemakkelijker maakt.

Dankzij ons exclusieve partnerschap met Troom krijg je als bezoeker van I love the 90’s nu één gratis credit (1 credit = 1 uur) om je naar het grootste 90’s feest in Europa te vervoeren. Profiteer van je gratis credit en geniet van een zorgeloze reis naar -en van I love the 90’s.

Vul simpelweg de code ILT90 bij het boeken van je rit en je gratis credit wordt automatisch op je account geplaatst.

(deze kan u invullen zowel bij het downloaden van de app of bij de profielsectie onderaan)

Wat is Troom?

Troom heeft een app ontwikkeld dat het mogelijk maakt om opgeleide student-chauffeurs in te schakelen die u rijden in het comfort van uw eigen wagen.  

  • Wat kost het?
    • 24 euro per uur (exclusief 6% btw)
    • 0,30 euro per kilometer dat de chauffeur rijdt om tot op je locatie te geraken met zijn/haar eigen wagen
    • Op factuur
  • Hoe vroeger u boekt hoe zekerder u bent van een chauffeur. Wij raden aan zeker 1 dag op voorhand de rit te boeken. 

Share your driver formule voor I love the 90’s!

Deel je Troom chauffeur met verschillende mensen en verdeel op die manier de kosten door het aantal passagiers. Op die manier zijn jullie op een efficiënte manier “samen uit… en samen thuis”.

Hoe werkt dit?

1

Download de Troom app

2

Maak een account aan

(particulieren kunnen ook boeken via de app → duid onderneming aan, vul alle velden in met een “-” → zo kan je ook gemakkelijk op de app komen.)
3

Plan je rit

4

Kies uw pick up point

5

Voeg de verschillende bestemmingen toe van alle passagiers die opgehaald moeten worden

6

Kies uw chauffeur

7

Je chauffeur haalt jou en je vrienden op en brengt jullie ‘s nachts veilig terug naar huis

Bij vragen kan u Troom contacteren op 0478/425697 of info@troom.be

“Bij House of Entertainment en Night Nation is zowel de eventervaring als de veiligheid van onze bezoekers van groot belang op onze evenementen. Om deze reden zijn we een partnerschap aangegaan met Troom, een dienst die van onschatbare waarde is voor alle bezoekers. De chauffeurs van Troom bieden keer op keer een uitstekende service, wat ons in staat stelt om ervoor te zorgen dat onze bezoekers en artiesten veilig en comfortabel naar onze evenementen worden vervoerd en weer veilig thuis arriveren.”

Kris BloemenCo-owner House of Entertainment

“Het is altijd ons doel geweest bij Troom om zowel het nuttige- als het gemaks aspect te kunnen koppelen aan het productieve. Met deze partnership hopen wij vele onder jullie kennis te laten maken met ons concept. Het is simpel om je chauffeur te boeken, handig om tijd te mee te winnen in de wagen en veilig indien ingezet bij een glaasje te veel.”

Mathia PalaiaCEO Troom

Troom heeft ook formules voor corporate deals. Deze houden in dat u als werkgever kan instaan voor uw management of uw werknemers met betrekking tot het boeken van chauffeurs. Contacteer bij deze Troom op: info@troom.be of 0478/425697