Skip to main content

Over Troom

Troom heeft zich uitgewerkt tot baanbreker binnen de markt voor privévervoer. Onze opdracht is heel simpel: een kwaliteitsvolle service aanbieden met een hart voor esthetiek. Wij vervullen deze opdracht met ons team dat bestaat uit honderden chauffeurs, waarmee wij in de toekomst ook willen uitbreiden naar de buurlanden. Troom neemt het op zich om u in stijl en op maat bij te staan in al uw zakenreizen, feestelijkheden, meetings en evenementen.

Waarom Troom?

Staat u er ooit bij stil hoe waardevol uw uren zijn? Of hoeveel uur u werkelijk verliest in het verkeer? De gemiddelde Belg spendeert bijna een uur per dag aan zijn vervoersbehoeften. Voor hoger opgeleiden en hogere functies ligt dit verlies zelfs nog hoger. In een carrière van 30 jaar woon-werk verkeer komt dit dus neer op 7.200 uren. Troom helpt u om deze kostbare tijd terug te winnen. Neemt u onderweg graag nog wat zaken door, of rust u liever nog wat uit? Onze diensten maken het mogelijk.

Privéchauffeur

Shuttle service driver

Fleet service

Valet parking service

Troom home

Ook nog!

Wanneer u niet aan het werk bent staat Troom ook paraat. U wil een avondje uit of moet aanwezig zijn op een receptie? Troom wacht u op brengt u weer veilig naar huis in het comfort van uw eigen wagen.

Maar ook daar stopt het niet. Wij komen tegemoet aan al uw persoonlijke verzoeken. Heeft uw wagen een afspraak voor een onderhoud op een werkdag? Of had u graag dat onze chauffeur naar de carwash gaat en of volgetankt terugbrengt? Wij nemen het voor u over.

Ten slotte maken we het ook ons doel om bij te staan bij allerlei evenementen. Troom neemt graag uw shuttlediensten op zich. Aan u de keuze in welk voertuig we dat doen.

Boek nu uw privé chauffeur!

En zeg vaarwel tegen stress op de weg!

Connect
Troom appTroom app