Skip to main content

Veilig en productief met Troom

Bij Officenter willen wij instaan voor de ontzorging, het gemak en productiviteit van onze klanten! Hiermee slaan wij de handen in mekaar met Troom.
Een initiatief die onze reis- en werktijd makkelijker maken.

Via ons exclusieve partnership met Troom ontvangen jullie 1 gratis credit (ter waarde van 22,5 euro)
met volgende Code: OFFI

Wat is Troom?

Troom heeft een app ontwikkeld dat het mogelijk maakt om opgeleide student-chauffeurs in te schakelen die u rijden in het comfort van uw eigen wagen.  

  • Wat kost het?
    • 22,5 euro per uur (exclusief 6% btw)
    • 0,25 euro per kilometer dat de chauffeur rijdt om tot op je locatie te geraken met zijn/haar eigen wagen
    • Op factuur
  • Hoe vroeger u boekt hoe zekerder u bent van een chauffeur. Wij raden aan zeker 1 dag op voorhand de rit te boeken. 

Bij vragen kan u Troom contacteren op 0478/425697 of info@troom.be

“Omdat wij steeds het beste voor onze klanten willen, denken we voortdurend na over initiatieven die het comfort en werkplezier van onze klanten verhogen. Troom biedt een gelijkaardige dienstverlening, en dat heeft geleid tot een snelle en sterke samenwerking. Hoe fantastisch is het, om met uw eigen wagen vervoerd te worden, terwijl u die tijd nuttig gebruikt om te vergaderen, te brainstormen, aan een presentatie te werken of zich voor te bereiden op uw volgend bezoek. Daarenboven werkt Troom met high-class studenten die zeer vriendelijk en bekwaam hun job doen. Ik ben fàn van Troom!”

Christa YouckAlgemeen directeur

“Met een grote droom (nog steeds levende) zette ik in 2017 mijn eerste stap (letterlijk) ooit in het Officenter van Hasselt. 3 Jaar heb ik door deze gangen gewandeld om in 2020 een stap (figuurlijk) te maken als ‘echte’ ondernemer. Helaas ben ik toen moeten verhuizen, maar ik ben blij dat het lot ons terug samen heeft gebracht. Deze keer door Troom. Ons doel is altijd geweest nuttige als het gemaks-aspect te kunnen koppelen aan het productieve. Efficient tijd winnen in de wagen of eens relaxen is dan ook onze missie voor jullie! Ik zou zeggen: probeer het eens uit en ENJOY!”

Mathia PalaiaCEO Troom

Corporate deals

Troom heeft ook formules voor corporate deals. Deze houden in dat u als werkgever kan instaan voor uw management of uw werknemers met betrekking tot het boeken van chauffeurs. Contacteer bij deze Troom op: info@troom.be of 0478/425697