Skip to main content

De top 7 attributen van een privéchauffeur

Een uitzonderlijke chauffeursdienst zoals Troom voegt een extra dimensie van comfort en luxe toe aan avondjes uit eten en zakenreizen. Maak kennis met de top 7 attributen van een uitzonderlijke privéchauffeur bij Troom.

Als het gaat om een privéchauffeur, weten we bij Troom wat de klant wil, en ook wat wij verwachten van onze eigen chauffeurs. Omdat we een luxe-service aanbieden, hanteren we enorm hoge normen, dus als u een van onze chauffeurs wil gebruiken of worden, dan is dit wat u kunt verwachten!

#1 Stiptheid

Het ultieme attribuut dat elke chauffeur bij Troom moet hebben is stiptheid. Een hoogwaardige chauffeur is tijdsbewust en punctueel. Een chauffeur moet altijd 15 à 20 minuten te vroeg op de ophaallocatie aankomen – geen uitzonderingen – en zorgt dat hij paraat staat zodra de klant klaar is om te vertrekken.

Het kan de klant enorme stress bezorgen als de chauffeur te laat komt. Een goede chauffeur moet de tijd in het oog houden en tijdig aankomen, zodat er meer dan genoeg tijd is om de betreffende bestemming te bereiken.

#2 Veiligheid

Een goede chauffeur heeft een uitstekende rijvaardigheid. Omdat de veiligheid van onze klanten bij Troom de hoogste prioriteit heeft, zijn onze chauffeurs uitgebreid getraind in rijveiligheid en defensief rijden. Met een chauffeursdienst moet de veiligheid onberispelijk zijn.

Uw chauffeur moet een deskundig inzicht hebben in de bediening van elk voertuig om maximale veiligheid en comfort voor de passagiers te garanderen. De chauffeur moet altijd zelfverzekerd blijven en veilig en efficiënt kunnen rijden, zodat de gasten te allen tijde comfortabel en ontspannen kunnen blijven.

#3 Discretie

Een chauffeur begrijpt het belang van het maximaliseren van de werktijd tijdens de reis en zal u graag een rustige werkplek bieden. Een chauffeur bij Troom is professioneel, discreet, betrouwbaar en begrijpt het belang van het beschermen en respecteren van uw privacy. Als u achterin de auto een privé-telefoontje moet plegen, kunt u er zeker van zijn dat dat telefoontje privé blijft.

#4 Betrouwbaar

Wanneer de chauffeur de klant heeft afgezet, is het de verantwoordelijkheid van de chauffeur om dicht bij de bestemming een parkeerplaats te vinden. Met als gevolg dat de privéchauffeur veel tijd alleen doorbrengt in de auto van de klant. Troom biedt dan ook enkel betrouwbare chauffeurs aan die goed zijn opgeleid en weten dat ze niet zonder toestemming mogen gaan rondrijden in de auto van de klant. De klant vertrouwt erop dat de chauffeur steeds bij de auto blijft en er zorg voor draagt tot de klant klaar is om weer opgepikt te worden.

#5 Beleefdheid

U mag verwachten dat u met respect en beleefdheid wordt behandeld als onderdeel van uw ervaring met een professionele chauffeur. Geniet van de verwennerij van een chauffeur die de deur van uw auto open en dicht doet. Als u aankomt van, of reist naar de luchthaven, zal een Troom chauffeur u helpen met het laden en lossen van uw bagage om uw reiservaring zo eenvoudig én stressvrij mogelijk te maken. De chauffeur moet aangenaam en beleefd zijn en weten wanneer hij een gesprek moet voeren met de passagiers en wanneer hij ze in alle rust moet vervoeren.

#6 Netheid

Een chauffeur van hoge kwaliteit is trots op zijn presentatie met een scherp, schoon uniform en draagt zichzelf met waardigheid. Wij geloven dat de netheid net zo belangrijk is als elke andere kwaliteit. Elke chauffeur van Troom zorgt ervoor dat de presentatie van zichzelf foutloos is; van de knoop van hun das tot de glans van de lederen schoenen, het zal allemaal brandschoon zijn!

#7 Behulpzaam

Een professionele chauffeur brengt u veilig en met een ongelooflijk professioneel niveau naar uw bestemming. Uw Troom chauffeur is opgeleid om zo behulpzaam mogelijk te zijn. De chauffeur zal deskundig de beste routes nemen om u op tijd bij uw vergadering of afspraak af te leveren. Ook kan de chauffeur ingezet worden om het drukke leven van de klant makkelijker te maken. Bijvoorbeeld, uw Troom chauffeur kan met uw auto naar de carwash gaan, naar de keuring, of zelfs boodschappen gaan halen. Wij vinden dat het hebben van een chauffeur die onze klanten comfortabel en gelukkig kan laten voelen in hun auto een absolute ‘must’ is.

Volg ons zeker op alle sociale mediakanalen om op de hoogte te blijven van Troom en meer coole updates zoals deze te krijgen!

#JustTroom #Troom #WeGetYouThere #personaldriver #privatetransportation #letusgetyouthere #drivesafe #relax

Leave a Reply