Skip to main content

Veilig en zorgeloos naar de Soudal Open

Boek je rit!
Bij Soudal Open hechten we veel belang aan het genot, het welzijn en de veiligheid van onze bezoekers. Daarom slaan wij de handen in elkaar met privéchauffeur dienst Troom.
Dankzij ons exclusieve partnerschap met Troom krijg je als bezoeker van de Soudal Open nu één gratis credit (1 credit = 1 uur) om je naar het meest prestigieuze golf toernooi van Belgie te vervoeren. Profiteer van je gratis credit en geniet van een zorgeloze reis naar -en van de Soudal Open.
Vul simpelweg de code ‘soudalopen‘ in bij het boeken van je rit en je gratis credit wordt automatisch op je account geplaatst.

(deze kan u invullen zowel bij het downloaden van de app of bij de profielsectie onderaan)

Wat is Troom?

Troom heeft een app ontwikkeld dat het mogelijk maakt om opgeleide student-chauffeurs in te schakelen die u rijden in het comfort van uw eigen wagen.  

  • Wat kost het?
    • 24 euro per uur (exclusief 21% btw)
    • 0,30 euro per kilometer dat de chauffeur rijdt om tot op je locatie te geraken met zijn/haar eigen wagen
    • Op factuur
  • Hoe vroeger u boekt hoe zekerder u bent van een chauffeur. Wij raden aan zeker 1 dag op voorhand de rit te boeken. 
  • Troom heeft een minimum 3h afname.

Speciale formule voor de Soudal Open!

Boek twee ritjes ipv één! Laat je brengen, en vervolgens terug ophalen. De chauffeur zal u bij uw thuis ophalen, u naar de locatie brengen en vervolgens de wagen terug naar huis brengen. ’S avonds wanneer u terug naar huis wil zal dezelfde chauffeur u ophalen met uw wagen en terug naar huis brengen. Hoe werkt dit technisch? Download de app, vul uw gegevens in en boek 2 ritjes. De eerste rit vult u in hoelaat en waar u wil vertrekken. De 2de rit vult u in hoelaat u wil opgehaald worden. Zo simpel is het! Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren op 0478/425697.

Hoe werkt dit?

1

Download de Troom app

2

Maak een account aan

3

Plan je twee ritten via bovenstaande speciale formule

4

Kies uw chauffeur

5

Jouw chauffeur haalt jou op en brengt je naar de Soudal Open en pikt je vervolgens terug op

Bij vragen kan u Troom contacteren op 0478/425697 of info@troom.be

“Het is altijd ons doel geweest bij Troom om zowel het nuttige- als het gemaks aspect te kunnen koppelen aan het productieve. Met deze partnership hopen wij vele onder jullie kennis te laten maken met ons concept. Het is simpel om je chauffeur te boeken, handig om tijd te mee te winnen in de wagen en veilig indien ingezet bij een glaasje te veel.”

Mathia PalaiaCEO Troom

Troom heeft ook formules voor corporate deals. Deze houden in dat u als werkgever kan instaan voor uw management of uw werknemers met betrekking tot het boeken van chauffeurs. Contacteer bij deze Troom op: info@troom.be of 0478/425697