Skip to main content

April 13, 2022

Troom versterkt positie in Limburg met twee nieuwe partnerships

Zoals de bekende quote luidt, “The only constant is change”, past ook Troom zich constant aan, aan nieuwe uitdagingen en veranderingen. Troom versterkt zijn positie in Limburg niet met één, maar twee nieuwe partnerships.

Na 2 jaar is de cirkel terug rond, Troom keert ‘terug’ naar waar het allemaal begon! Troom CEO, Mathia Palaia kan met veel trots een nieuwe partnership met Officenter Group aankondigen. Door deze partnership breidt Troom uit met 12 vestigingen overheen heel Vlaanderen en één in Nederland. Perfect voor Troom Recruitment days en het ontvangen van klanten.

Algemeen directeur van Officenter GroupChrista Youck, sprak vol lof over de nieuwe partnership:

"Hoe fantastisch is het, om met uw eigen wagen vervoerd te worden, terwijl u die tijd nuttig gebruikt om te vergaderen, te brainstormen, aan een presentatie te werken of zich voor te bereiden op uw volgend bezoek. Daarenboven werkt Troom met high-class studenten die zeer vriendelijk en bekwaam hun job doen. Ik ben fàn van Troom!"

Als volgende partnership mag Troom een samenwerking met de Confederatie Bouw aankondigen. Chris SlaetsCEO van Confederatie Bouw, was voordien nog niet bekend met het concept van Troom, maar realiseerde al snel dat de werking enorm gebruiksvriendelijk is. Ook opteerde hij meeteen voor de bring-home service van Troom in te lassen na evenementen van de confederatie: “Na een uitstekende service zag ik dadelijk de waarde ervan in en hoe het nuttig kan zijn voor zovelen onder ons.

"Bij Confederatie Bouw proberen wij ten allen tijde in te staan voor het gemak, en vooral de veiligheid van onze genodigden. Deze samenwerking is hiermee dan ook een no-brainer."

Werknemers hebben weer de mogelijkheid om meer naar kantoor te gaan, wat ervoor zorgt dat er terug meer meetings en afspraken face-to-face doorgaan. Meer mensen op kantoor betekent meer mensen op de baan, én dat is waar Troom in beeld komt. Via deze samenwerkingen kunnen alle klanten van de Officenter Group en de leden van Confederatie Bouw alvast proeven van wat het betekent om een Troom driver te gebruiken. Productief zijn in de wagen door te kunnen werken of veiliger thuis na een avondje netwerken… bij Troom, “We Get You There”.

Na een grote groei en het creëren van een sterk netwerk in Limburg, is Troom nu ook volop bezig met de uitbreiding in Antwerpen. Met al heel wat Antwerpse klanten ziet Mathia Palaia de nood om opnieuw een groot aantal drivers aan te werven om op die manier de vraag van de klanten zo goed mogelijk te beantwoorden.

Daarom organiseert Troom op 30 april een exclusieve Driver Day in Officenter Aartselaar, waar Troom zal mikken om de totale driver poule uit te breiden naar 100 drivers. Dit keer is het event specifiek gericht voor nieuwe chauffeurs aan te werven in de regio Antwerpen en Oost- en West-Vlaanderen.

Voor meer informatie, bezoek onze website www.troom.be of download de app op de app- of google play store.

Volg ons zeker op alle sociale mediakanalen om op de hoogte te blijven van Troom en meer coole updates zoals deze te krijgen!

#JustTroom #Troom #WeGetYouThere #personaldriver #privatetransportation #letusgetyouthere #drivesafe #relax

Leave a Reply