Skip to main content

Veilig & zorgeloos naar Nacht van de Gangmaker

Boek je rit!

Voka Vlaams-Brabant en privéchauffeur dienst Troom slaan de handen in elkaar om het netwerken, dineren en veilig thuis geraken makkelijker te maken.

Dankzij ons exclusieve partnerschap met Troom krijg je als bezoeker van Nacht van de Gangmaker nu één gratis credit (1 credit = 1uur) om je naar dit uniek outdoor netwerkevent te vervoeren. Profiteer nu van je gratis credit en geniet van een zorgeloze reis.

Vul simpelweg de code ‘GANGMAKER‘ bij het boeken van je rit en je gratis credit wordt automatisch op je account geplaatst.

(deze kan u invullen zowel bij het downloaden van de app of bij de profielsectie onderaan)

Wat is Troom?

Troom heeft een app ontwikkeld dat het mogelijk maakt om opgeleide student-chauffeurs in te schakelen die u rijden in het comfort van uw eigen wagen.  

  • Wat kost het?
    • 24 euro per uur (exclusief 6% btw)
    • 0,30 euro per kilometer dat de chauffeur rijdt om tot op je locatie te geraken met zijn/haar eigen wagen
    • Op factuur
  • Hoe vroeger u boekt hoe zekerder u bent van een chauffeur. Wij raden aan zeker 1 dag op voorhand de rit te boeken. 

Share your driver

Deel je Troom chauffeur met verschillende mensen en verdeel op die manier de kosten door het aantal passagiers. Op die manier zijn jullie op een efficiënte manier “samen uit… en samen thuis”.

Hoe werkt dit?

1

Download de Troom app

2

Maak een account aan

(particulieren kunnen ook boeken via de app → duid onderneming aan, vul alle velden in met een “-” → zo kan je ook gemakkelijk op de app komen.)
3

Plan je rit

4

Kies uw pick up point

5

Voeg de verschillende bestemmingen toe van alle passagiers die opgehaald moeten worden

6

Kies uw chauffeur

7

Je chauffeur haalt jou en je vrienden op en brengt jullie ‘s nachts veilig terug naar huis

Bij vragen kan u Troom contacteren op 0478/425697 of info@troom.be

“Op Nacht van de Gangmaker is zowel de eventervaring als de veiligheid van onze bezoekers van het grootste belang. Om deze reden zijn we een partnerschap aangegaan met Troom, een dienst die van onschatbare waarde is voor alle bezoekers. De chauffeurs van Troom bieden telkens een uitstekende service, wat ons in staat stelt om ervoor te zorgen dat onze bezoekers veilig en comfortabel naar ons exclusieve tuinfeest worden vervoerd en weer veilig thuis arriveren.”

Laura NeirinckxCoördinator events Voka

“Het is altijd ons doel geweest bij Troom om zowel het nuttige- als het gemaks aspect te kunnen koppelen aan het productieve. Met deze partnership hopen wij vele onder jullie kennis te laten maken met ons concept. Het is simpel om je chauffeur te boeken, handig om tijd te mee te winnen in de wagen en veilig indien ingezet bij een glaasje te veel.”

Mathia PalaiaCEO Troom

Troom heeft ook formules voor corporate deals. Deze houden in dat u als werkgever kan instaan voor uw management of uw werknemers met betrekking tot het boeken van chauffeurs. Contacteer bij deze Troom op: info@troom.be of 0478/425697