Skip to main content

Veilig & zorgeloos naar Voka Vonkt

Boek je rit!

Voka Vlaams-Brabant en privéchauffeur dienst Troom slaan de handen in elkaar om het netwerken, dineren en veilig thuis geraken makkelijker te maken.

Dankzij ons exclusieve partnerschap met Troom krijg je als bezoeker van Voka Vonkt nu één gratis credit (1 credit = 1uur) om je naar dit uniek netwerkevent te vervoeren. Profiteer nu van je gratis credit en geniet van een zorgeloze reis naar -en van Voka Vonkt.

Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van een avond vol inspirerende ontmoetingen, boeiende gesprekken en een heerlijk diner, maar ook van een veilige en comfortabele rit naar huis.

Vul simpelweg de code ‘ VOKAVONKT ‘ in bij het boeken van je rit en je gratis credit wordt automatisch op je account geplaatst.

Mis deze kans niet om volledig zorgeloos te genieten van Voka Vonkt. Reserveer nu je rit en maak je klaar voor een onvergetelijke avond!

(deze kan u invullen zowel bij het downloaden van de app of bij de profielsectie onderaan)

Wat is Troom?

Troom heeft een app ontwikkeld dat het mogelijk maakt om opgeleide student-chauffeurs in te schakelen die u rijden in het comfort van uw eigen wagen.  

  • Wat kost het?
    • 24 euro per uur (exclusief 6% btw)
    • 0,30 euro per kilometer dat de chauffeur rijdt om tot op je locatie te geraken met zijn/haar eigen wagen
    • Op factuur
  • Hoe vroeger u boekt hoe zekerder u bent van een chauffeur. Wij raden aan zeker 1 dag op voorhand de rit te boeken. 

Share your driver

Deel je Troom chauffeur met verschillende mensen en verdeel op die manier de kosten door het aantal passagiers. Op die manier zijn jullie op een efficiënte manier “samen uit… en samen thuis”.

Hoe werkt dit?

1

Download de Troom app

2

Maak een account aan

Maak een account aan (particulieren kunnen ook boeken via de app → duid onderneming aan, vul alle velden in met een “-” → zo kan je ook gemakkelijk op de app komen.)
3

Vul simpelweg de code VOKAVONKT in bij het boeken van je rit en je 1 gratis credit wordt automatisch op je account geplaatst. *De code kan u invullen op het hoofdscherm van de app, zowel na het aanmaken van uw account, als achteraf bij de profielsectie in het menu, onderaan op het hoofdscherm in de app.

4

Plan uw rit.

5

Kies uw pick up point.

6

Voeg de bestemming(en) toe van uw rit.

7

Kies uw chauffeur.

8

Uw chauffeur komt met zijn/haar eigen vervoer naar de aangegeven start locatie

9

De chauffeur rijdt met uw eigen wagen naar de bestemming.

10

In de tussentijd, wacht de chauffeur ter plaatse tot u terug naar huis gebracht wilt worden. *U betaalt de chauffeur van het begin tot het einde van de rit en u blijft tijdens de wachttijd verder betalen.

11

Wanneer u wilt vertrekken, brengt de chauffeur u veilig terug naar huis.

Bij vragen kan u Troom contacteren op 0478/425697 of info@troom.be

“Op Voka Vonkt is zowel de eventervaring als de veiligheid van onze bezoekers van het grootste belang. Om deze reden zijn we een partnerschap aangegaan met Troom, een dienst die van onschatbare waarde is voor alle bezoekers. De chauffeurs van Troom bieden telkens een uitstekende service, wat ons in staat stelt om ervoor te zorgen dat onze bezoekers veilig en comfortabel naar ons exclusieve tuinfeest worden vervoerd en weer veilig thuis arriveren.”

Laura NeirinckxCoördinator events Voka

“Het is altijd ons doel geweest bij Troom om zowel het nuttige- als het gemaks aspect te kunnen koppelen aan het productieve. Met deze partnership hopen wij vele onder jullie kennis te laten maken met ons concept. Het is simpel om je chauffeur te boeken, handig om tijd te mee te winnen in de wagen en veilig indien ingezet bij een glaasje te veel.”

Mathia PalaiaCEO Troom

Troom heeft ook formules voor corporate deals. Deze houden in dat u als werkgever kan instaan voor uw management of uw werknemers met betrekking tot het boeken van chauffeurs. Contacteer bij deze Troom op: info@troom.be of 0478/425697